mobilní APLIKACE TYPOLOGIE OSOBNOSTI

poznejte dokonale sebe i ostatní lidi ve svém životě

stáhněte si aplikaci zde na:

Image result for google play
Image result for app store
Nová aplikace typologie osobnosti Feng Ren Shui nabízí velmi detailní výklad osobní typologie a silných stránek všech lidí, které do aplikace zadáte. můžete tak dokonale poznat nejen sebe, ale také všechny lidi ve svém životě (soukromém, profesním, přátele, v rodině apod.).
poznejte typologie všech lidí, kteří vás zajímají. stačí je zadat do aplikace a budete o nich vědět úplně všehcno. poznejte své partnery, děti (pomůže vám to v jejich výchově a směřování), známé, kolegy, nadřízené, podřízené…. prostě kohokoliv. budete tak vědět, které lidi ve svém životě potřebujete a které si naopak raději do života vůbec nepouštět.
aplikace vám také Spočítá, jaký vztah můžete s různými lidmi navázat a podrobný výklad, jak se takový vztah bude vyvíjet.
Pomůže vám také vybrat nejvhodnější den pro důležité aktivity, činnosti či rozhodnutí.

Abyste mohli žít svůj život, musíte být sami sebou, znát své energie. Proto jsme pro vás vytvořili jednoduchou aplikaci, kde pomocí metody Feng Ren Shui můžete jednoduše zjistit svůj přirozený talent, své silné stránky a svůj životní potenciál s detailním výkladem.

Informace získáte v přehledných tabulkách a s velmi detailním popisem energií lidí, které do aplikace zadáte. Budete znát svoji i jejich základní typologii: aktivní vs. pasivní typ (Jin/Jang), poznáte svůj a jejich přirozený talent a silné stránky (pět fází) a také charakter své a jejich osobnosti (archetypy zvěrokruhu). Kdo jsem, čím mám být, jaký je můj talent, jaké si mám zvolit povolání či podnikání, jak si mám nastavit důležité oblasti svého života, co vše zvládnu, jaký je můj potenciál…..? Na toto vše vám dá odpověď tato nová aplikace. A to stejné se dozvíte i o ostatních lidech.

Poznejte typologii lidí ve svém okolí

Stejným způsobem jak poznáte sami sebe také můžete získat typologii lidí ve svém okolí, které chcete dobře poznat. Mohou to být vaši životní partneři, děti, známí, přátelé, rodinní příslušníci, nebo vaši kolegové v práci, zaměstnanci, či nadřízení, obchodní partneři apod. Aplikace vám také ukáže, jaký vztah s nimi můžete vytvořit a jak se vzájemně můžete doplňovat, obohatit, nebo naopak, kde mohou být pole konfliktů a nedorozumění. Díky této aplikaci se tak můžete rozhodnout, jestli vztah vytvoříte, jak si ho nastavíte, nebo jestli existující vztah nebude lepší spíše ukončit. Tato funkce je důležitá pro hodnocení osobních ale i pracovních vztahů.

Aplikace je také velmi dobrým nástrojem při výchově dětí. Pokud znáte jejich přirozené talenty, víte, jak je vychovávat, vést a podporovat při rozvoji talentů. Aplikace vám také pomůže při výběru povolání, školy, kroužků apod.

vyberte si nejvhodnější den

Dělat důležité věci ve správný čas je základem úspěchu ve všech aktivitách. Pokud vás čeká významný den jako je např. svatba, stěhování do nového domu, nástup do zaměstnání, důležité jednání či skládání důležité zkoušky, je dobré vědět, který den je pro tuto událost nejvhodnější. Naše aplikace vám ukáže, k čemu se který den hodí a můžete si tak vybrat ten správný den pro danou aktivitu. Pokud si den vybrat nemůžete a je již předem určen, získáte alespoň důležité informace, co vás v daný den čeká a jak se na daný den připravit, aby vše dopadlo dle vašich představ.

aplikace typologie osobnosti vám dá hodně velmi důležitých informací

stáhněte si aplikaci zde na:

Image result for google play
Image result for app store

ZÁSA