PROČ STUDOVAT ŠKOLU FENG REN SHUI: VYUŽÍVEJTE NÁSTROJE FENG SHUI PRO LEPŠÍ ŽIVOT

Feng Shui vám dává k dispozici mnoho nástrojů (se kterými se naučíte pracovat v praxi), jak si nastavit co nejlepší podmínky pro svůj život a své energie, které poznáte díky mobilní aplikaci Osobní typologie Feng Ren Shui : poznáte sami sebe, své silné stránky, přirozený talent a celkový životní potenciál. Díky této typologii tak můžete být sami sebou a žít svůj vlastní život, jít svojí cestou za svými cíli. Feng Shui má velmi silné nástroje k tomu, aby se vám to skutečně podařilo. Jak tyto nástroje využívat v každodenním životě se právě naučíte ve Škole Feng Ren Shui.

Jedním z velmi důležitých nástrojů pro vytvoření těch nejlepších podmínek pro váš život je práce s energií prostoru – váš domov, pracovní prostředí, místa, kde trávíte více času. Prostor, kde se zdržujete na vás silně působí svojí energií. Říkáme, že místo/prostředí mění naše chování a změna chování mění i charakter člověka. Jistě i ze své vlastní zkušenosti víte, že jinak se chováte doma, jinak v práci, jinak v restauraci, jinak v parku či ve volné přírodě. Místo tak má velký vliv na energie každého člověka.

Škola Feng Ren Shui vás naučí mnoho nástrojů, jak si vytvořit takové místo/prostředí, které bude posilovat vaši osobní energii (z osobní typologie FRS) a vytvoříte si také ty nejlepší podmínky pro činnosti, které v daném místě chcete vykonávat. Prostředí vás tak bude podporovat a nabíjet energií.

Jaké nástroje se naučíte využívat?

  1. Intuitivní Feng Shui
    • Díky této technice budete umět vnímat energie daného místa a určit, k čemu vám mohou složit, jestli vás dané místo bude energií nabíjet nebo naopak vyčerpávat.
  2. Numerologie Feng Shui
    • Čísla a počty (např. počet židlí, svíček, obrázků na zdi apod.) mají velký vliv na energii místa. Pomocí čísel a správně nastaveného počtu věcí v daném místě budete umět naladit tu správnou energii.
  3. Škola Pěti zvířat
    • Tato technika vám pomůže vytvořit v jakémkoliv místě pevnou a stabilní rovnováhu, která vás bude posilovat.
  4. Škola kompasu
    • Zde se naučíte co nejlépe využívat energii světových stran. Jinou energii vám dodá jižní strana a jinou strana západní atd. Každá světová strana tak má velký vliv na sílu a kvalitu vaší energie.
  5. Metoda Ba Gua
    • Tato metoda vám umožní rozdělit daný prostor na 9 oblastí, kdy každá oblast bude příznivá pro danou činnost či oblast života (např. Gua 2 ovlivňuje vaše vztahy apod.). Díky této metodě nejen že vyladíte správně energie daného místa, ale také si touto metodou nastavíte energii všech důležitých oblastí vašeho života, které tvoří vaší celkovou životní rovnováhu.
  6. Práce s energií krajiny a exteriéru
    • Exteriér má velký vliv na energii interiéru. Díky této metodě tak budete umět posílit energii svého interiéru (např. domova) pomocí vlivu exteriéru, výhledů z oken apod.

Nástroje pro prási s energií prostoru/prostředí vám pomohou posilovat vaše vlastní energie, vytvořit ty nejlepší podmínky pro činnosti, které chcete vykonávat i pro nastavení důležitých oblastí vašeho života.

Chcete vytvořit energie bytu, domu či pracovního prostředí podle principů Feng Ren Shui? Kontaktujte nás na skolafrs@gmail.com nebo 736 199 717 nebo pomocího tohoto formuláře:

NOVÝ HAPPYWEEK NA ČERVEN

STUDUJTE ŠKOLU FENG REN SHUI

VŠE O STUDIU ŠKOLY FENG REN SHUI ZDE

STÁHNĚTE SI NOVOU MOBILNÍ APLIKACI TYPOLOGIE OSOBNOSTI FENG REN SHUI

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-5.jpg.
Typologie osobnosti člověka

TYPOLOGIE LIDÍ

S novou mobilní aplikací získáte detailní výklad své vlastní typologie, ale také ostatních lidí, které do aplikace zadáte. Poznáte tak velmi dobře nejen sami sebe, ale také např. své děti, své rodinné příslušníky, přátele, kolegy v práci, zaměstnance či své šéfy. Budete vědět, jak s nimi jednat, jak co nejlépe využít jejich silných stránek a dozvíte se mnoho dalších informací.

VZTAHY

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-1.jpg.
Jak bude fungovat vzat s určitým člověkem

Aplikace vám navíc vypočítá, jak bude fungovat váš vztah s daným člověkem a jak si ho nastavit, aby co nejlépe fungoval.

Energie dní

Aplikace vám také pomůže najít nejvhodnější den pro důležité aktivity jako např. svatba, nástup do práce, začátek podnikání, podepsání důležité smlouvy, stěhování atd. Čeká-li vás něco důležitého v daný den, aplikace vám ukáže, jak se na daný den co nejlépe připravit.

APLIKACI SI STÁHNĚTE ZDE:

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je image-6.png.

Stáhněte si typologii zde na Google Play
Image result for app store