NENECHTE SE V DUBNU ZAHLTIT

FENG SHUI DUBEN 2024:

Duben pod vládou dvou Draků může být opravdu velmi náročný. Můžeme mít pocit, že se najednou roztrhl pytel s různými příležitostmi, možnostmi, ale také problémy. Jako bychom měli vše řešit najednou a nebudeme vědět, kam dřív skočit.

Vše, co se bude v dubnu dít, bude mít sílu dvojitého Draka (Drak vládce měsíce a Dřevěný Drak vládce roku). A tak nám může připadat, že vše je velmi důležité, že bychom se tím měli zabývat a řešit to. Mohou také přicházet různé návrhy, možnosti a nabídky, které se mohou zdát velmi lákavé, a mohou se také zdánlivě jevit jako velmi jednoduché (poznámky typu: to zvládneš, na tom nic není, to se dá vyřešit, nějak to uděláme, to stihneš apod.). Mohou to být různá „lákadla“, která se mohou jevit jako velmi zajímavá, výhodná a dobrá pro naši budoucnost (např. tím, že si díky nim polepšíme atd.). Bude tak těžké všechny tyto možnosti odmítnout.

O to více bychom si v dubnu měli uvědomit, co jsme si na tento rok vytýčili jako svůj cíl, jak jsme si „vymezili“ své činnosti a jaký máme plán pro letošní rok. To by mělo být naším základním filtrem výběru příležitostí, které využijeme a které naopak odmítneme, i když se budou zdát sebelákavější.

Pokud bychom chtěli vše využít a stihnout, může se velmi lehce stát, že nás to jen vyčerpá, rozhodí a ztratíme koncentraci a nakonec to vše skončí kolapsem a žádnou z příležitostí se nám nepodaří využít. Výsledkem tak bude jen vyčerpání a chaos a nám to dá hodně práce vše spravit a dát zase dohromady. Tak jako je síla Draka výborná pro naplnění našeho potenciálu, může ho i úplně zničit tím, že nás zahltí.

Nekoukejte tedy do všech směrů (ač to bude sebelákavější), ale hleďte pouze tím směrem, který jste si pro letošní rok vytyčili. A pouze v tomto směru se dívejte kolem, jaké možnosti a příležitosti vám přicházejí, aby vám pomohly letošních cílů dosáhnout.

VIDEO A EBOOK – PRAKTICKÝ NÁVOD JAK VYUŽÍT ENERGIE ROKU 2024 SI OBJEDNEJTE ZDE:

stáhněte si nový happyweek na DUBEN zde:

OBJEDNEJTE SI OSOBNÍ KONZULTACI SVÉ OSOBNÍ TYPOLOGIE A POZNEJTE SVŮJ POTENCIÁL, TALENT A SILNÉ STRÁNKY ZDE. cENA ZA HODINOVOU KONZULTACI 1,950kČ:

Vše se můžete naučit ve Škole Feng Ren Shui

STUDUJTE ŠKOLU FENG REN SHUI

VŠE O STUDIU ŠKOLY FENG REN SHUI ZDE

STÁHNĚTE SI NOVOU MOBILNÍ APLIKACI TYPOLOGIE OSOBNOSTI FENG REN SHUI

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-5.jpg.
Typologie osobnosti člověka

TYPOLOGIE LIDÍ

S novou mobilní aplikací získáte detailní výklad své vlastní typologie, ale také ostatních lidí, které do aplikace zadáte. Poznáte tak velmi dobře nejen sami sebe, ale také např. své děti, své rodinné příslušníky, přátele, kolegy v práci, zaměstnance či své šéfy. Budete vědět, jak s nimi jednat, jak co nejlépe využít jejich silných stránek a dozvíte se mnoho dalších informací.

VZTAHY

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-1.jpg.
Jak bude fungovat vzat s určitým člověkem

Aplikace vám navíc vypočítá, jak bude fungovat váš vztah s daným člověkem a jak si ho nastavit, aby co nejlépe fungoval.

Energie dní

Aplikace vám také pomůže najít nejvhodnější den pro důležité aktivity jako např. svatba, nástup do práce, začátek podnikání, podepsání důležité smlouvy, stěhování atd. Čeká-li vás něco důležitého v daný den, aplikace vám ukáže, jak se na daný den co nejlépe připravit.

APLIKACI SI STÁHNĚTE ZDE:

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je image-6.png.

Stáhněte si typologii zde na Google Play
Image result for app store

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.