PROČ STUDOVAT ŠKOLU FENG REN SHUI: VYTVOŘÍTE SI HARMONICKÝ DOMOV

Feng Shui je známo hlavně jako učení o tom, jak si vytvořit harmonický interiér domova nebo pracovního prostředí. I toto se naučíte ve Škole Feng Ren Shui.

Pomocí nástrojů Feng Ren Shui budete umět vytvořit takový domov, který bude podporovat vaše energie, bude vám dodávat sílu a také podporovat vaše zdraví. Pomocí správného nastavení interiéru svého domova také můžete posilovat energie různých oblastí svého života a přispět tak ke své celkové životní rovnováze.

Budete umět nastavit svůj domov tak, aby vám všude proudila silná a zdravá energie (tzv. Qi). To je důležité jak z hlediska správného plynutí energie ve vašem životě, ale také pro plynutí silné energie v rámci vašeho organismu. To má velký vliv na kvalitu a pevnost vašeho zdraví.

Tradiční čínská medicína doporučuje využívat principy Feng Shui v životě právě pro to, že prostředí, ve kterém trávíte svůj čas má velký vliv na vaše zdraví a sílu vaší energie. I proto změna prostředí slouží jako terapie při léčení řady obtíží.

Díky Feng Shui bude interiér vašeho domova prospívat vašim energiím (které se naučíte znát z osobní typologie Feng Ren Shui), bude vám dodávat sílu a umožňovat správně regenerovat vaši energii, abyste měli stále dost energie pro každý den a pro jednotlivé činnosti, které ve svém životě vykonáváte. Pokud máte rodinu, budete umět nastavit svůj domov i pro všechny členy své rodiny.

Ale nejen to. Feng Shui toho dokáže mnohem víc. Svůj domov také můžete využít pro dosahování svých cílů. Pokud máte svůj cíl jasně definovaný, můžete úpravou interiéru a pomocí správného umístění svého vision boardu podpořit dosažení svého cíle.

Feng Shui domova má velkou sílu a může vám pomoci ve všech oblastech vašeho života. K tomu se naučíte ve Škole Feng Ren Shui využívat různé nástroje.

Chcete vytvořit energie bytu, domu či pracovního prostředí podle principů Feng Ren Shui? Kontaktujte nás na skolafrs@gmail.com nebo 736 199 717 nebo pomocího tohoto formuláře:

Jméno(vyžadováno)E-mail(vyžadováno)TelefonZpráva

NOVÝ HAPPYWEEK NA ČERVEN

STUDUJTE ŠKOLU FENG REN SHUI

VŠE O STUDIU ŠKOLY FENG REN SHUI ZDE

STÁHNĚTE SI NOVOU MOBILNÍ APLIKACI TYPOLOGIE OSOBNOSTI FENG REN SHUI

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-5.jpg.
Typologie osobnosti člověka

TYPOLOGIE LIDÍ

S novou mobilní aplikací získáte detailní výklad své vlastní typologie, ale také ostatních lidí, které do aplikace zadáte. Poznáte tak velmi dobře nejen sami sebe, ale také např. své děti, své rodinné příslušníky, přátele, kolegy v práci, zaměstnance či své šéfy. Budete vědět, jak s nimi jednat, jak co nejlépe využít jejich silných stránek a dozvíte se mnoho dalších informací.

VZTAHY

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-1.jpg.
Jak bude fungovat vzat s určitým člověkem

Aplikace vám navíc vypočítá, jak bude fungovat váš vztah s daným člověkem a jak si ho nastavit, aby co nejlépe fungoval.

Energie dní

Aplikace vám také pomůže najít nejvhodnější den pro důležité aktivity jako např. svatba, nástup do práce, začátek podnikání, podepsání důležité smlouvy, stěhování atd. Čeká-li vás něco důležitého v daný den, aplikace vám ukáže, jak se na daný den co nejlépe připravit.

APLIKACI SI STÁHNĚTE ZDE:

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je image-6.png.

Stáhněte si typologii zde na Google Play
Image result for app store