KURZ VISION BOARD

Přihlášky na skolafrs@gmail.com

Naučte se správně využívat nástroj, který úspěšní lidé využívají k dosažení svých cílů – VISION BOARD pomocí nástrojů Feng Ren Shui.

Dosahování cílů nemusí být náročné, ani vyčerpávající. Naopak, cesta k cíli a jeho dosažení by měla být naplňující a měli byste tím energii získávat.

Jedním z velmi účinných nástrojů je Vision Board. Naučíte se techniku vytvoření správného Vision Boardu pomocí principů Feng Ren Shui. Usnadníte si tak cestu k dosahování cílů ve všech oblastech života.

Víme, že slovo „vision“ je spojené s vizí, tedy schopností vidět. Síla této schopnosti souvisí s energií Jang a energií Ohně. Jsou to energie, které nás aktivují a zároveň přitahují. Technika Vision Boardu podle Feng Ren Shui vám umožní, aby vaše cíle, sny a vize byly do vašeho života přitahovány a vy jste jich tak mohli dosáhnout bez zbytečného úsilí a vyčerpání.

Jeden z nejúspěšnějších současných učitelů Feng Shui Joey Yap hovoří o důležitosti cílů a správné energii, jak jich dosáhnout. Vše se naučíte v kurzu Vision Board.

Místo: online – platforma Zoom

Termín: 21.1. 2024 – 10:00 – 17:00

Cena: 2,000 + DPH

Přihlášky na skolafrs@gmail.com nebo pomocí přihlašovacího formuláře zde:

Pokud po přihlášení od nás neobdržíte potvrzovací mail, napište nám, prosím, na skolafrs@mail.com