KVĚTEN – první energie léta

Název měsíce května přesně odpovídá energii tohoto měsíce. Květ je z pohledu Feng Ren Shui energie Ohně a má povahu sílícího Jangu, který již převzal veškerou moc a bude dále sílit.

Energie Ohně patří k nejsilnějšímu Jangu, který maximalizuje aktivitu a v přírodě vybízí k nejvyšší aktivitě, aby byla zabezpečena bohatá úroda. Symbolem nástupu této energie v přírodě jsou právě květy. Ty mají za úkol vzbuzovat pozornost a lákat hmyz k opýlení. Protože jen díky tomu se mohou zrodit plody.

Ne nadarmo se také květnu říká měsíc lásky. Většinou to vnímáme velmi romanticky, dáváme si romantický polibek pod rozkvetlou třešní (či jiným stromem), ale ve skutečnosti jde o „lákadlo“ ke spojení a oplodnění. Sexuální energie začíná být velmi silná.

Energie Ohně, která přebírá vládu nad energií Dřeva, nám bude vládnout tři měsíce – květen, červen a červenec. Jsou to dny s nejdelším slunečním svitem, dny jsou v roce nejdelší a noci nejkratší. Právě maximální délka světla umožňuje rozvoj plodu (víme, že ovoce nejlépe zraje na slunci).

Proto bychom i my měli toto období využít k našemu maximálnímu nasazení, aby plody našeho snažení byly co největší a úroda co nejbohatší. Rozhodně tedy neseďme s rukama v klíně, ale naopak přidejme ruku k dílu. Vyplatí se nám to.

stáhněte si nový happyweek na květen zde:

OBJEDNEJTE SI OSOBNÍ KONZULTACI SVÉ OSOBNÍ TYPOLOGIE A POZNEJTE SVŮJ POTENCIÁL, TALENT A SILNÉ STRÁNKY ZDE. cENA ZA HODINOVOU KONZULTACI 1,950kČ:

STUDUJTE ŠKOLU FENG REN SHUI

VŠE O STUDIU ŠKOLY FENG REN SHUI ZDE

STÁHNĚTE SI NOVOU MOBILNÍ APLIKACI TYPOLOGIE OSOBNOSTI FENG REN SHUI

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-5.jpg.
Typologie osobnosti člověka

TYPOLOGIE LIDÍ

S novou mobilní aplikací získáte detailní výklad své vlastní typologie, ale také ostatních lidí, které do aplikace zadáte. Poznáte tak velmi dobře nejen sami sebe, ale také např. své děti, své rodinné příslušníky, přátele, kolegy v práci, zaměstnance či své šéfy. Budete vědět, jak s nimi jednat, jak co nejlépe využít jejich silných stránek a dozvíte se mnoho dalších informací.

VZTAHY

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-1.jpg.
Jak bude fungovat vzat s určitým člověkem

Aplikace vám navíc vypočítá, jak bude fungovat váš vztah s daným člověkem a jak si ho nastavit, aby co nejlépe fungoval.

Energie dní

Aplikace vám také pomůže najít nejvhodnější den pro důležité aktivity jako např. svatba, nástup do práce, začátek podnikání, podepsání důležité smlouvy, stěhování atd. Čeká-li vás něco důležitého v daný den, aplikace vám ukáže, jak se na daný den co nejlépe připravit.

APLIKACI SI STÁHNĚTE ZDE:

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je image-6.png.

Stáhněte si typologii zde na Google Play
Image result for app store

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.