v květnu nastoupil nový vládce – had

FENG SHUI KVĚTEN 2024:

Asi všichni znáte rčení „Na svatého Jiří vylézají hadi a štíři“. A právě v tomto období „vylézá“ i Had čínského zvěrokruhu. Přebírá vládu nad silným a mocným Drakem, který nám vládl v dubnu.

V dubnu jsme měli energie Draka využít hlavně k tomu, abychom se díky jeho křídlům povznesli, podívali se na vše shora a hlavně do dálky. Měli jsme tak možnost spatřit možnosti a příležitosti (ale také hrozby), které ze země nejsou vidět. Drak dokáže vidět dál než ostatní zvířata zvěrokruhu. Dokáže tak vidět, kam máme jít, jaký zvolit směr a ukazuje nám možnosti, které k tomu máme k dispozici.

Pokud jsme si tedy v dubnu uvědomili svojí vizi, zvolili směr, tak nyní v květnu máme využít energie Hada k tomu, aby nám poradil, jak této vize dosáhnout, jak co nejlépe využít všech příležitostí k tomu, abychom došli k cíli.

Had má jenom tělo a hlavu. Nemá ruce, ani nohy. Celým tělem leží na zemi a tím vnímá realitu (energie Země = realita). Tím se liší od Draka, který se naopak od země odpoutal. Had nás má tedy vrátit zpět na zem, abychom uvažovali realisticky. A protože má jen hlavu, může se plně věnovat vymýšlení, jak cíle dosáhnout. Tomu bychom se tedy v květnu měli věnovat nejvíce.

Had je stratég. Proto využijte jeho sílu k tomu, abyste vymysleli strategii, díky které dosáhnete cíle, který vám ukázal Drak. Had je považován za nejinteligentnější zvíře zvěrokruhu. Proto vám určitě velmi dobře poradí. Umí pracovat se souvislostmi a tím vám ukáže nejen veškeré možnosti a příležitosti a jak jich využít, ale také vás upozorní na možná úskalí a jak se jim raději vyhnout.

Určitou nevýhodou Hada je fakt, že tíhne k dokonalosti (ale ta neexistuje). A tak můžete mít v květnu pocit, že nejste dost dobří na to, abyste cíle dosáhli, nebo že plán, který jste si vytvořili není dostatečně dobrý a je třeba ho stále zdokonalovat. Tím se ale tzv. „zacyklíte“ a nikam se neposunete. Had má vymyslet plán, ale ten musíte také realizovat. Proto po vymýšlení musí následovat akce. Jen tak se k cíli dostanete. A i s tím vám pomůže Kůň, který nám bude vládnout v červnu.

STÁHNĚTE SI NOVÝ HAPPYWEEK NA KVĚTEN:

OBJEDNEJTE SI OSOBNÍ KONZULTACI SVÉ OSOBNÍ TYPOLOGIE A POZNEJTE SVŮJ POTENCIÁL, TALENT A SILNÉ STRÁNKY ZDE. cENA ZA HODINOVOU KONZULTACI 1,950kČ:

STUDUJTE ŠKOLU FENG REN SHUI

VŠE O STUDIU ŠKOLY FENG REN SHUI ZDE

STÁHNĚTE SI NOVOU MOBILNÍ APLIKACI TYPOLOGIE OSOBNOSTI FENG REN SHUI

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-5.jpg.
Typologie osobnosti člověka

TYPOLOGIE LIDÍ

S novou mobilní aplikací získáte detailní výklad své vlastní typologie, ale také ostatních lidí, které do aplikace zadáte. Poznáte tak velmi dobře nejen sami sebe, ale také např. své děti, své rodinné příslušníky, přátele, kolegy v práci, zaměstnance či své šéfy. Budete vědět, jak s nimi jednat, jak co nejlépe využít jejich silných stránek a dozvíte se mnoho dalších informací.

VZTAHY

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-1.jpg.
Jak bude fungovat vzat s určitým člověkem

Aplikace vám navíc vypočítá, jak bude fungovat váš vztah s daným člověkem a jak si ho nastavit, aby co nejlépe fungoval.

Energie dní

Aplikace vám také pomůže najít nejvhodnější den pro důležité aktivity jako např. svatba, nástup do práce, začátek podnikání, podepsání důležité smlouvy, stěhování atd. Čeká-li vás něco důležitého v daný den, aplikace vám ukáže, jak se na daný den co nejlépe připravit.

APLIKACI SI STÁHNĚTE ZDE:

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je image-6.png.

Stáhněte si typologii zde na Google Play
Image result for app store

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.