VAŠE PODNIKÁNÍ BY MĚLO V ČERVNU JET NAPLNO

Aktivní energie Koně, který vládne v červnu, přicházejí i do oblasti podnikání. Pokud vám to současná situace dovolí, věnujte se svému podnikání či kariéře opravdu naplno a využijte všech energií na maximum. Zvýšená aktivita bude podporována a „dotována“ energií Koně a Ohně.

Pokud energie června opravdu dobře využijete, můžete se velmi rychle a poměrně snadno přiblížit svému cíli. A co víc. Období Koně a Ohně přinášejí to, čemu ve Feng Ren Shui říkáme naplnění. Proto bychom měli opravdu své cíle naplnit. Tím si totiž vytvoříme velmi dobrou půdu pro maximalizaci výnosů a zisků.

Kůň i Oheň jsou energie, které chtějí být vidět. A stejně tak by mělo být vidět vaše podnikání, vaše činnost a cíle, kterých chcete dosáhnout. Když své aktivity zviditelníte, budou díky energiím června přitahovat větší pozornost. Je to ideální doba pro propagaci, marketing a různé prodejní akce pro co nejširší okruh potenciálních zákazníků.

Přemýšlejte o tom, jak co nejvíce přilákat pozornost svých klientů. Na co je nalákat, co jim nabídnout, aby to vyvolalo jejich touhu vaše služby či výrobky koupit. Buďte v tom opravdu aktivní a snažte se být atraktivní. Energie Koně vzbuzují pozornost a tak toho využijte pro zvýšení pozornosti směrem k vašemu podnikání.

Pozor jen na to, že Kůň má tendenci se vrhat do různých aktivit a nedokončit je, protože ho zaujme něco jiného a nového. Je tedy důležité, abyste zabezpečili zdárné ukončení všech aktivit a neskákali z jedné činnosti do druhé, aniž byste je před tím ukončili. To by mohlo místo úspěchu přinést ztráty.

Osobní konzultaci (možné i on-line přes Skype apod.) si objednejte na skolafrs@gmail.com nebo na 602 556 359

nový happyweek na ČERVEN zde:

Feng Ren Shui – Happyweek červen

ŠKOLA FENG REN SHUI – vše o studiu zde:

začínáme již 18. září

Do školy se můžete přihlásit na jirka@byu.cz nebo můžete vyplnit přihlašovací formulář na stránce Školy Feng Ren Shui ZDE

STÁHNĚTE SI NOVOU MOBILNÍ APLIKACI TYPOLOGIE OSOBNOSTI FENG REN SHUI

TYPOLOGIE LIDÍ

S novou mobilní aplikací získáte detailní výklad své vlastní typologie, ale také ostatních lidí, které do aplikace zadáte. Poznáte tak velmi dobře nejen sami sebe, ale také např. své děti, své rodinné příslušníky, přátele, kolegy v práci, zaměstnance či své šéfy. Budete vědět, jak s nimi jednat, jak co nejlépe využít jejich silných stránek a dozvíte se mnoho dalších informací.

VZTAHY

Aplikace vám navíc vypočítá, jak bude fungovat váš vztah s daným člověkem a jak si ho nastavit, aby co nejlépe fungoval.

Energie dní

Aplikace vám také pomůže najít nejvhodnější den pro důležité aktivity jako např. svatba, nástup do práce, začátek podnikání, podepsání důležité smlouvy, stěhování atd. Čeká-li vás něco důležitého v daný den, aplikace vám ukáže, jak se na daný den co nejlépe připravit.

APLIKACI SI STÁHNĚTE ZDE:

přehled všech kurzů, přednášek a seminářů najdete zde:

Vzdělávání Feng Ren Shui
Vzdělávání Feng Ren Shui – foto Freepik.com

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.