BŘEZEN: VYTVOŘME SI KRÁSNÝ DOMOV

FENG SHUI DOMOVA A ZÁZEMÍ BŘEZEN 2024:

Asi každý známe písničku Zajíček v své jamce… Energie Zajíce, který nám vládne v březnu je velmi úzce spojena s energií domova. Zajíc si velmi cení a váží si svého domova (jak se říká „své nory“).

Proto je březen ideální měsíc, kdy bychom se měli věnovat oživení energií našeho bytu či domu. Přichází první jarní energie, které přináší novou a čerstvou energii. Je to energie obnovy a nového života. A právě tuto energii bychom měli pustit do našeho domova.

Abychom ale mohli něco nového do svého života pustit, musíme pro to udělat také místo. Tj. musíme se zbavit něčeho starého, aby to udělalo místo novému. Z našeho bytu či domu bychom tak měli dát pryč vše, co již nevyužíváme, nebo co ztratilo svoji funkci. Vše bychom pak měli nahradit něčím novým, co přinese do našeho domova novou a čerstvou energii.

Rozhodně bychom také měli využít to, čemu říkáme „jarní úklid“. Energie zimy jsou již dávno pryč a proto bychom je měli „vymést“ i ze svého domova. Jarní úklid nám umožní „vyhnat“ starou energii a tím udělat místo pro čerstvou energii jara.

Jarní energie bychom ve svém bytě či domě měli podpořit i novými rostlinami. Jaro je energie Dřeva a rostliny tuto energii podporují. Ideální je využívat čerstvé květiny, které právě na jaře kvetou, což mohou být např. tulipány apod. Můžete ale také využít nové květiny v květináči. Ten by na jaře měl být ideálně zelený, protože to je barva, která patří k energii Dřeva.

VIDEO A EBOOK – PRAKTICKÝ NÁVOD JAK VYUŽÍT ENERGIE ROKU 2024 SI OBJEDNEJTE ZDE:

stáhněte si nový happyweek na březen zde:

OBJEDNEJTE SI OSOBNÍ KONZULTACI SVÉ OSOBNÍ TYPOLOGIE A POZNEJTE SVŮJ POTENCIÁL, TALENT A SILNÉ STRÁNKY ZDE. cENA ZA HODINOVOU KONZULTACI 1,950kČ:

Vše se můžete naučit ve Škole Feng Ren Shui

STUDUJTE ŠKOLU FENG REN SHUI

VŠE O STUDIU ŠKOLY FENG REN SHUI ZDE

STÁHNĚTE SI NOVOU MOBILNÍ APLIKACI TYPOLOGIE OSOBNOSTI FENG REN SHUI

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-5.jpg.
Typologie osobnosti člověka

TYPOLOGIE LIDÍ

S novou mobilní aplikací získáte detailní výklad své vlastní typologie, ale také ostatních lidí, které do aplikace zadáte. Poznáte tak velmi dobře nejen sami sebe, ale také např. své děti, své rodinné příslušníky, přátele, kolegy v práci, zaměstnance či své šéfy. Budete vědět, jak s nimi jednat, jak co nejlépe využít jejich silných stránek a dozvíte se mnoho dalších informací.

VZTAHY

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-1.jpg.
Jak bude fungovat vzat s určitým člověkem

Aplikace vám navíc vypočítá, jak bude fungovat váš vztah s daným člověkem a jak si ho nastavit, aby co nejlépe fungoval.

Energie dní

Aplikace vám také pomůže najít nejvhodnější den pro důležité aktivity jako např. svatba, nástup do práce, začátek podnikání, podepsání důležité smlouvy, stěhování atd. Čeká-li vás něco důležitého v daný den, aplikace vám ukáže, jak se na daný den co nejlépe připravit.

APLIKACI SI STÁHNĚTE ZDE:

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je image-6.png.

Stáhněte si typologii zde na Google Play
Image result for app store

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.