UŽÍVEJTE PRVNÍ PŘÍJEMNÉ ENERGIE JARA

FENG SHUI VIZE A CÍLE BŘEZEN 2024:

V březnu budou i nadále sílit čerstvé energie jara. Bude se zvyšovat aktivní energie a sílit Jang. I proto bychom měli být čím dál tím víc aktivnější a tuto aktivní energii co nejvíce využívat.

Nicméně si musíme uvědomit, že jsme stále na začátku roku. V březnu budeme mít jarní rovnodennost. Tak srovnává délku dne a noci. To také znamená, že energie Jin a Jang budou na nějakou dobu v určité rovnováze. Nicméně od dne rovnodennosti začne stále více posilovat a převládat Jang, naopak Jin bude slábnout.

Po velmi dravém nástupu Tygra v únoru přichází v březnu k vládě mírnější Zajíc. Ten přináší velmi milé, lidské a přátelské energie. Zajíc má rád lidi a společnost. Také rád tráví hodně času venku. A tak bychom se měli snažit vše dělat tak, jak to dělá Zajíc.

S posilujícím Jangem se vše začíná stále více otevírat a tak bychom se měli světu a společnosti otevřít i my. Měli bychom začít trávit více času venku, chodit do společnosti. Bude dobré se setkávat s přáteli a rodinou, pořádat nějaké společné akce a užívat si dobrou náladu.

Zajíc také rád pomáhá. A tak bychom mohli i my pomáhat lidem, kteří to potřebují. Na druhé straně, pokud sami potřebujeme pomoc od ostatních, můžeme si o ni říct a nebát se toho.

Otevírání nových energií by mělo přinášet určitou lehkost, uvolněnost a vřelost. Toho bychom měli co nejvíce využít. Uvolnění energie pomohou hlavně procházky v přírodě, v lese, kolem vody apod. Pokud to počasí dovolí, měli bychom čím dál tím častěji chodit ven. Nicméně v březnu budou energie Dřeva stále poměrně agresivní a mohou vstupovat do našeho těla. Takže bychom si i nadále měli chránit hlavně krk a hruď před napadením chladem a „profouknutím“.

VIDEO A EBOOK – PRAKTICKÝ NÁVOD JAK VYUŽÍT ENERGIE ROKU 2024 SI OBJEDNEJTE ZDE:

stáhněte si nový happyweek na březen zde:

OBJEDNEJTE SI OSOBNÍ KONZULTACI SVÉ OSOBNÍ TYPOLOGIE A POZNEJTE SVŮJ POTENCIÁL, TALENT A SILNÉ STRÁNKY ZDE. cENA ZA HODINOVOU KONZULTACI 1,950kČ:

Vše se můžete naučit ve Škole Feng Ren Shui

STUDUJTE ŠKOLU FENG REN SHUI

VŠE O STUDIU ŠKOLY FENG REN SHUI ZDE

STÁHNĚTE SI NOVOU MOBILNÍ APLIKACI TYPOLOGIE OSOBNOSTI FENG REN SHUI

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-5.jpg.
Typologie osobnosti člověka

TYPOLOGIE LIDÍ

S novou mobilní aplikací získáte detailní výklad své vlastní typologie, ale také ostatních lidí, které do aplikace zadáte. Poznáte tak velmi dobře nejen sami sebe, ale také např. své děti, své rodinné příslušníky, přátele, kolegy v práci, zaměstnance či své šéfy. Budete vědět, jak s nimi jednat, jak co nejlépe využít jejich silných stránek a dozvíte se mnoho dalších informací.

VZTAHY

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-1.jpg.
Jak bude fungovat vzat s určitým člověkem

Aplikace vám navíc vypočítá, jak bude fungovat váš vztah s daným člověkem a jak si ho nastavit, aby co nejlépe fungoval.

Energie dní

Aplikace vám také pomůže najít nejvhodnější den pro důležité aktivity jako např. svatba, nástup do práce, začátek podnikání, podepsání důležité smlouvy, stěhování atd. Čeká-li vás něco důležitého v daný den, aplikace vám ukáže, jak se na daný den co nejlépe připravit.

APLIKACI SI STÁHNĚTE ZDE:

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je image-6.png.

Stáhněte si typologii zde na Google Play
Image result for app store

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.