ÚNOR – ZAČÁTEK NOVÉHO

Začíná nové období, přicházejí první jarní energie. Únor je měsíc, kdy se začínají aktivovat nové energie jangu, který chce prorazit s novým životem, který se pak v následujících měsících má dále rozvíjet. Proto i my bychom tohoto nového startu měli využít k tomu, čemu se chceme v tomto roce věnovat.

Energie Tygra, který v únoru vládne je energie zrození (porodu) a vykročení. Pokud jste si tedy v lednu vytvořili svůj plán pro letošní rok, měli byste s jeho realizací postupně začít právě tento měsíc. Pomůže vám k tomu i praktický kurz Vision Board, který pro vás pořádáme 19.2. od 10:00 do 18:00 online – více o kurz níže na této stránce.

Tygr je také pevné rozhodnutí. Čím pevnější rozhodnutí uděláme, tím více energie do nového roku vložíme. Je to energie razance a průraznosti. Proto bychom v únoru neměli váhat. Je důležité, abychom si byli naprosto jisti tím, co chceme a být opravdu odhodláni toho dosáhnout. Je to silný náboj, který do realizace svých plánů vložíte.

Pokud bychom vykročili velmi váhavě, neměli jistotu toho, co vlastně chceme, nevěřili svým cílům apod., pak bychom vytvořili podmínky pro neúspěch. A tomu se rozhodně chceme vyhnout.

K posílení naší jistoty velmi dobře slouží vytvoření Vision Boardu či konzultace s Knihou proměn – I Ťing (Yi Jing). Tím vytvoříme ještě silnější energii k tomu, abychom svých cílů skutečně dosáhli.

Nenechte se odradit od pevného vykročení tím, že nevíte úplně přesně všechny kroky, které na cestě k naplnění cílů musíte udělat. Pevné rozhodnutí, jistota, že víte co chcete úplně stačí. Pak jen stačí vykročit, udělat první krok a další kroky se vám začnou vyjevovat a vy budete vědět, jak jít dál.

stáhněte si nový happyweek na únor

STUDUJTE ŠKOLU FENG REN SHUI

Škola Feng Ren Shui začíná nový ročník 18.2. 2023. Poznáte své vlastní energie a naučíte se, jak si nastavit ty nejlepší životní podmínky pro svůj naplněný život, celkovou životní rovnováhu ve všech oblastech života, pro své zdraví a životní sílu „Life Force Energy – Qi“. Budete tak žít v souladu sami se sebou a s přírodními zákony, které vás budou posilovat. Budete sami sebou, protože tak jste nejsilnější a budete žít svůj život. Vše o Škole FRS se dozvíte na stránkách Školy FRS ZDE. Přihlaste se pomocí tohoto formuláře.

seminář vision board

Přihlaste se na praktický seminář Vision Board, na kterém se naučíte správně stanovovat své cíle a určit cestu jak jich dosáhnout. Naučíte se využívat praktický nástroj Vision Board, který vám pomůže cílů dosáhnout bez zbytečného úsilí a vyčerpání. Přihlaste se na skolafrs@gmail.com nebo pomocí tohoto formuláře:

STÁHNĚTE SI NOVOU MOBILNÍ APLIKACI TYPOLOGIE OSOBNOSTI FENG REN SHUI

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-5.jpg.
Typologie osobnosti člověka

TYPOLOGIE LIDÍ

S novou mobilní aplikací získáte detailní výklad své vlastní typologie, ale také ostatních lidí, které do aplikace zadáte. Poznáte tak velmi dobře nejen sami sebe, ale také např. své děti, své rodinné příslušníky, přátele, kolegy v práci, zaměstnance či své šéfy. Budete vědět, jak s nimi jednat, jak co nejlépe využít jejich silných stránek a dozvíte se mnoho dalších informací.

VZTAHY

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je 0x0ss-1.jpg.
Jak bude fungovat vzat s určitým člověkem

Aplikace vám navíc vypočítá, jak bude fungovat váš vztah s daným člověkem a jak si ho nastavit, aby co nejlépe fungoval.

Energie dní

Aplikace vám také pomůže najít nejvhodnější den pro důležité aktivity jako např. svatba, nástup do práce, začátek podnikání, podepsání důležité smlouvy, stěhování atd. Čeká-li vás něco důležitého v daný den, aplikace vám ukáže, jak se na daný den co nejlépe připravit.

APLIKACI SI STÁHNĚTE ZDE:

Tento obrázek nemá vyplněný atribut alt; název souboru je image-6.png.

Stáhněte si typologii zde na Google Play
Image result for app store

Napsat komentář

Tento web používá Akismet na redukci spamu. Zjistěte více o tom, jak jsou data z komentářů zpracovávána.